Omeletti

Omeletti

15 minuuttia
Helppo ja ruokaisa omeletti valmistuu nopeasti pannulla. Omeletti saa lisää ruokaisuutta raejuustosta. Katso resepti!

Tee näin:

Omeletti
  • Aloita valmistamaan omeletti viipaloimalla avokado ja tomaatit ohuiksi viipaleiksi. Kuori ja siivuta sitten punasipuli.
  • Riko kananmunat ja vispaa ne huolellisesti sekaisin maidon kanssa. Mausta seos suolalla ja pippurilla.
  • Sulata voi kuumalla pannulla ja paista joko kaksi isoa tai 4 pientä omelettia voissa.
  • Kun omeletti on lähes kypsä, lisää sen pinnalle raejuusto sekä pilkotut avokadot, tomaatit ja punasipulit. Mikäli paistat omeletin kypsäksi ennen päällisten laittamista, eivät päälliset tartu kiinni omelettiin.
  • Siirrä valmis omeletti tarjoiluastialle. Viimeistele se vielä herneenversoilla ennen tarjoilua.
Valmis!

Ainekset

Omeletti
Tomaattia
2
Punasipuli
½
Kananmunia
8
1 dl
2 rkl
Suolaa
ripausta
Mustapippuria
ripausta
1 dl
Herneenversoja
Lisää herkullisia ideoita