Metsäsieniomeletti

Metsäsieniomeletti

Metsäsieniomeletin täytteeksi kannattaa leipoa kauden tuoreita sieniä, esimeriksi kantarelleja. Ja sitten ei muuta kuin herkuttelemaan!

Tee näin:

  • Paloittele sienet. Paista niitä voissa pannulla noin 5 minuutin ajan ja lisää pannulle ½ tl suolaa. Nosta sienet pois pannulta. Vatkaa sekaisin munat, creme fraiche, loppu suola ja pippuri. Kaada munaseos pannulle ja levitä päälle sienet. Paista miedolla lämmöllä, kunnes munakas on hyytynyt. Sekoita raejuusto ja ruohosipuli ja tarjoile munakkaan kera.
Valmis!

Ainekset

Tuoreita sieniä (esim. kantarelleja tai herkkusieniä)
300 g
Suolaa
1 tl
Kananmunia
6
½ dl
Pippuria
1 ripaus
1 dl
Hienonnettua ruohosipulia
2 rkl