Merenherkku-pinaattipizza

Merenherkku-pinaattipizza

Maukas merenherkku-pinaattipizza maistuu koko perheelle!
Arvioi (0)

Minun arvosanani

Merenherkku-pinaattipizza

Maukas merenherkku-pinaattipizza maistuu koko perheelle!

Annoslukumäärä
  • 200 g isoja pakastekatkarapuja
  • 1 tlk säilyke- tai pakastesimpukoita
  • 300 g tuoreita pinaatinlehtiä
  • 2 rkl Arla Ingmariinia
  • 8 kpl aurinkokuivattuja tomaatteja öljyssä
  • ½ tl suolaa
  • ½ tl mustapippurirouhetta
  • 2 valmista pizzapohjaa, halkaisija n. 23 cm
  • 350 g Emmental- ja Arla Edam -juustoa raasteena

Ohjeet

Sulata ja valuta katkaravut. Valuta säilykesimpukat tai sulata ja valuta pakastesimpukat. Perkaa simpukoista parrat, koska niissä voi olla hiekkaa tms. Huuhtele hyvin pinaatinlehdet ja ruodi ne tarvittaessa. Kuumenna rasva pannulla ja paista pinaatinlehdet. Suikaloi aurinkotomaatit ja lisää pannulle. Mausta suolalla ja pippurilla (sekä halutessasi hienonnetulla valkosipulilla). Aseta uunipannulle leivinpaperi ja pizzapohjat. Levitä pinaattiseos pohjille, lisää katkaravut ja simpukat sekä juustoraaste. Paista 225-asteisen uunin keskiosassa noin 10 minuuttia.