Merenherkku-pinaattipizza

Merenherkku-pinaattipizza

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(0)

Maukas merenherkku-pinaattipizza maistuu koko perheelle!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

  • 200 g isoja pakastekatkarapuja
  • 1 tlk säilyke- tai pakastesimpukoita
  • 300 g tuoreita pinaatinlehtiä
  • 2 rkl Arla Ingmariinia
  • 8 kpl aurinkokuivattuja tomaatteja öljyssä
  • ½ tl suolaa
  • ½ tl mustapippurirouhetta
  • 2 valmista pizzapohjaa, halkaisija n. 23 cm
  • 350 g Arla Muhkea Mozzarella -juustoraastetta Muhkea Mozzarella -raaste

Tee näin:

Tee näin:

Sulata ja valuta katkaravut. Valuta säilykesimpukat tai sulata ja valuta pakastesimpukat. Perkaa simpukoista parrat, koska niissä voi olla hiekkaa tms. Huuhtele hyvin pinaatinlehdet ja ruodi ne tarvittaessa. Kuumenna rasva pannulla ja paista pinaatinlehdet. Suikaloi aurinkotomaatit ja lisää pannulle. Mausta suolalla ja pippurilla (sekä halutessasi hienonnetulla valkosipulilla). Aseta uunipannulle leivinpaperi ja pizzapohjat. Levitä pinaattiseos pohjille, lisää katkaravut ja simpukat sekä juustoraaste. Paista 225-asteisen uunin keskiosassa noin 10 minuuttia.

Lisää herkullisia ideoita