Maukkaat vaahtokastikkeet

Maukkaat vaahtokastikkeet

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(3)

Vaahdotetusta hapatetusta kermasta syntyy maukas dippikastike. Chilivaahto fajitaksille, pesto- ja vuohenjuustovaahto keittoihin, salaatteihin ja leivän päälle.

Ainekset

Tex mex-vaahto 15 minuuttia

Pestovaahto 10 minuuttia

Vuohenjuustovaahto 10 minuuttia

Liittyvät reseptit

Tee näin:

Tee näin:

TEX MEX-VAAHTO: Hienonna korianteri ja chilit siemenineen. Vaahdota hapatettu kerma kiinteäksi vaahdoksi. Purista joukkoon limen mehu samalla vatkaten. Lisää joukkoon suola, savupaprika, chilit ja korianteri. Sekoita ja laita jääkaappiin puoleksi tunniksi maustumaan. Tarjoile vaahto pian, ettei sen kuohkeus katoa. PESTOVAAHTO: Vaahdota kerma kiinteäksi vaahdoksi. Sekoita joukkoon pesto ja murskatut valkosipulinkynnet. Ripottele päälle persiljaa. Laita jääkaappiin maustumaan puoleksi tunniksi. Tarjoa vaahto pian, ettei sen kuohkeus katoa. VUOHENJUUSTOVAAHTO: Vaahdota kerma kiinteäksi vaahdoksi. Murustele pehmeä vuohenjuusto omaan kulhoon ja vatkaa kermavaahto pikkuhiljaa pehmeän vuohenjuuston joukkoon. Mausta suolalla ja pippurilla. Hienonna ruohosipulia reilun desilitran verran. Sekoita suurin osa ruohosipulista vaahdon joukkoon ja viimeistele vaahto ripottelemalla päälle loput ruohosipulit. Laita vaahto jääkaappiin maustumaan puoleksi tunniksi. Tämä kiinteä vaahto säilyy jääkaapissa seuraavaan päivään.