
Matjessisillisalaatti
Kesäinen matjessisillisalaatti on herkullinen ja terveellinen ateria.
Ainekset
Annokset
- 2 prk matjessillifileitä (à n. 200 g)
- 6- 8 kpl keitettyjä perunoita
- 6- 8 kpl keitettyjä punajuuria
- n. 100 g salaattisekoitusta
- 1 dl ruohosipulia silputtuna
Kastike
-
200 g Arla Lempi Kermaviiliä 15%
- 1 tl ranskalaista sinappia
- suolaa
-
50 g Arla Meijerivoita
Tee näin:
Tee näin:
Valuta sillifileet ja pilko ne suurehkoiksi paloiksi. Kuori ja viipaloi perunat ja punajuuret. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään. Laita salaattisekoitus tarjoiluvadille, ja lisää päälle perunat ja punajuuret. Asettele sillipalaset päällimmäiseksi ja koristele ruohosipulisilpulla. Sulata ja kuullota voi kullanruskeaksi. Kaada voisula sillin, perunoiden ja punajuurien päälle. Tarjoa salaatinkastikkeen, näkkileivän ja juuston (esim. Arla Magré) kanssa.