Marmoroitu häränfilee sienikastikkeessa
•
Marmoroitu häränfilee sienikastikkeen kera on ylellinen ruoka niihin hieman erityisempiin hetkiin. Katso sivuiltamme ohjeita myös muihin liharuokiin!
Tee näin:
Pitkään kypsytetyt kasvikset
Härän sisäfileepihvi
Sienikastike
Vinkki
Vinkkejä! Kasvikset voidaan valmistaa ilman lakritsia. Sienikastikkeen voi tehdä valmiiksi ja lämmittää varovasti juuri ennen tarjoilua. Perunat voi keittää ja kuoria valmiiksi. Laita ne kiehuvaan veteen muutamaksi minuutiksi juuri ennen tarjoilua.
Ainekset
Pitkään kypsytetyt kasvikset
Japanilaista soijakastiketta
|
1 rkl |
---|---|
Murskattu turkinpippurikarkki (0,25 tl)
|
1 |
Sieniä kokonaisina ja puolitettuina
|
225 g |
Kirsikkatomaatteja puolitettuina
|
250 g |
Punasipuli lohkoina
|
4 |
Viinirypäleensiemenöljyä
|
3 rkl |
Karkeaksi silputtua, tuoretta timjamia
|
1 rkl |
Suolaa
|
1 tl |
Härän sisäfileepihvi
25 g | |
Timjamia
|
10 oksaa |
Puuvillanarua
|
|
Marmoroitu naudan sisäfilee (n. 1 kg)
|
1 |
Suolaa
|
1 tl |
Pippuria myllystä
|
Sienikastike
25 g | |
Puhdistettuja kantarelleja
|
100 |
Herkkusieniä viipaloituna
|
225 g |
2½ dl | |
1 dl | |
Lihaliemifondia
|
2 rkl |
Suolaa
|
¼ tl |
Vaaleaa suurustetta
|
2 tl |
Koristeluun
Timjamia
|
oksaa |
---|
Lisäksi
Keitettyä parsaa ja perunasekoitusta
|
800 g |
---|