Vinkkejä! Kasvikset voidaan valmistaa ilman lakritsia. Sienikastikkeen voi tehdä valmiiksi ja lämmittää varovasti juuri ennen tarjoilua. Perunat voi keittää ja kuoria valmiiksi. Laita ne kiehuvaan veteen muutamaksi minuutiksi juuri ennen tarjoilua.
Japanilaista soijakastiketta
|
1 rkl |
---|---|
Murskattu turkinpippurikarkki (0,25 tl)
|
1 |
Sieniä kokonaisina ja puolitettuina
|
225 g |
Kirsikkatomaatteja puolitettuina
|
250 g |
Punasipuli lohkoina
|
4 |
Viinirypäleensiemenöljyä
|
3 rkl |
Karkeaksi silputtua, tuoretta timjamia
|
1 rkl |
Suolaa
|
1 tl |
25 g | |
Timjamia
|
10 oksaa |
Puuvillanarua
|
|
Marmoroitu naudan sisäfilee (n. 1 kg)
|
1 |
Suolaa
|
1 tl |
Pippuria myllystä
|
25 g | |
Puhdistettuja kantarelleja
|
100 |
Herkkusieniä viipaloituna
|
225 g |
2½ dl | |
1 dl | |
Lihaliemifondia
|
2 rkl |
Suolaa
|
¼ tl |
Vaaleaa suurustetta
|
2 tl |
Timjamia
|
oksaa |
---|
Keitettyä parsaa ja perunasekoitusta
|
800 g |
---|