Lohitartar

Lohitartar

1 tunti
Lohitartar on erinomainen alkupala ja täydellinen ruoka, jos graavilohta on jäänyt hävikkiin. Lohitartar on simppeli annos, joka sopii myös juhliin.

Tee näin:

  • Aloita lohitartar pilkkomalla ensin lohi ja tilli. Kuori ja hienonna sitten punasipuli.
  • Laita lohi, tilli ja punasipuli kulhoon. Lisää sinappi ja pippuri.
  • Anna seoksen jäähtyä jääkaapissa vähintään puoli tuntia.
  • Levitä lohitartar leipäviipaleille. Leikkaa sitruunasta viipaleita.
  • Tarjoile lohitartar leivän päällä sitruunaviipaleen, smetanan ja tillinoksan kera.
Valmis!

Ainekset

Tuoretta tilliä
2 rkl
Graavilohta
200 g
Punasipuli
½
Dijonsinappi
1 tl
Valkopippuria
1 tl
Arla® Smetana
1 dl
Sitruuna
1
Ruisleipä
4 siivua
Lisää herkullisia ideoita