Lohitartar

Lohitartar

1 tunti
Lohitartar on erinomainen alkupala ja täydellinen ruoka, jos graavilohta on jäänyt hävikkiin. Lohitartar on simppeli annos, joka sopii myös juhliin.

Tee näin:

  • Aloita lohitartar pilkkomalla ensin lohi ja tilli. Kuori ja hienonna sitten punasipuli.
  • Laita lohi, tilli ja punasipuli kulhoon. Lisää sinappi ja pippuri.
  • Anna seoksen jäähtyä jääkaapissa vähintään puoli tuntia.
  • Levitä lohitartar leipäviipaleille. Leikkaa sitruunasta viipaleita.
  • Tarjoile lohitartar leivän päällä sitruunaviipaleen, smetanan ja tillinoksan kera.
Valmis!

Ainekset

Tuoretta tilliä
2 rkl
Graavilohta
200 g
Punasipulia
½
Dijon sinappia
1 tl
Valkopippuria
1 maustemitallinen
Arla smetana
1 dl
Sitruunoita
1 kpl
Ruisleipää
4 viipaletta
Lisää herkullisia ideoita