Ajankohtaista
Reseptit
Tuotteet
Food & Future
Vastuullisuus
Tietoa meistä
Arla
Reseptit
Lohitartar
Lohitartar
1 tunti
•
Kommentit
Lohitartar on erinomainen alkupala ja täydellinen ruoka, jos graavilohta on jäänyt hävikkiin. Lohitartar on simppeli annos, joka sopii myös juhliin.
Tee näin:
Aloita lohitartar pilkkomalla ensin lohi ja tilli. Kuori ja hienonna sitten punasipuli.
Laita lohi, tilli ja punasipuli kulhoon. Lisää sinappi ja pippuri.
Anna seoksen jäähtyä jääkaapissa vähintään puoli tuntia.
Levitä lohitartar leipäviipaleille. Leikkaa sitruunasta viipaleita.
Tarjoile lohitartar leivän päällä sitruunaviipaleen, smetanan ja tillinoksan kera.
Valmis!
Ainekset
Tuoretta tilliä
2 rkl
Graavilohta
200 g
Punasipulia
½
Dijon sinappia
1 tl
Valkopippuria
1 maustemitallinen
Arla smetana
1 dl
Sitruunoita
1 kpl
Ruisleipää
4 viipaletta
Lisää herkullisia ideoita
Lohitartar muikunmädin kera
(0)
Raikas tartarkastike
(9)
Graavilohirullat
(1)