Lohitartar muikunmädin kera

Lohitartar muikunmädin kera

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(0)

Täydellinen alkupala, jossa on sekä lohta että katkarapuja. Skånelainen sinappi ruohosipulin ja tillin kanssa antaa tuoreen ja raikkaan säväyksen.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

  • 100 g savustettua lohta
  • 100 g kuorettomia katkarapuja
  • 1 dl Arla Lempi maitorahkaa Maitorahka 0,2 % laktoositon
  • 1 rkl hienonnettua tuoretta ruohosipulia
  • 1 rkl hienonnettua tuoretta tilliä
  • 1 tl Skånen sinappia
  • 4 rkl muikun mätiä

Tee näin:

Tee näin:

Hienonna lohi ja katkaravut. Sekoita rahka, ruohosipuli, tilli ja sinappi keskenään. Sekoita joukkoon lohi ja katkaravut. Muotoile taikinasta 4-6 pitkulaista palloa. Päällystä muikunmädillä ja ruohosipulilla. Tarjoiluehdotus: Tarjoa paahdetun tumman leivän päällä tai kanssa.

Lisää herkullisia ideoita