Graavilohirullat

Graavilohirullat

Maukkaat graavilohirullat syntyvät käden käänteessä ja vievät kielen mennessään. Kokeile myös uusien perunoiden kera!
Arvioi (0)

Minun arvosanani

Graavilohirullat

Maukkaat graavilohirullat syntyvät käden käänteessä ja vievät kielen mennessään. Kokeile myös uusien perunoiden kera!

Annoslukumäärä
  • 300 g graavilohta ohuina viipaleina
  • 1 dl Arla Lempi maitorahkaa
  • 1 rkl sinappia
  • 2 rkl tilliä hienonnettuna
  • 2 rkl ruohosipulia hienonnettuna

Ohjeet

Asettele lohiviipaleet limittäin tuorekelmun päälle siten, että niistä tulee n. 25x25 cm neliö. Sekoita rahka, sinappi, tilli ja ruohosipuli keskenään ja levitä seos lohiviipaleiden päälle. Kääri lohi rullaksi kelmua apuna käyttäen. Laita rulla pakastimeen ja anna hyytyä n. 4 tuntia. Ota rulla esille n. 1/2 tuntia ennen tarjoilua ja leikkaa rullasta ohuita viipaleita terävällä veitsellä. Tarjoa lohirullat paahdetun leivän päällä tai sellaisenaan.

Suositellut tuotteet