Lohinyytit

40 minuuttia Illallinen Pääruoka
(3)
Kommentit
Lohinyytit

Lohinyytit ovat erinomainen tapa saada loheen paljon makua. Lohinyytit valmistuvat helposti niin uunissa kuin grillissäkin. Kokeile reseptiä!

tallenna resepti
Jaa
Tulosta
https://www.arla.fi/reseptit/lohinyytit/

Ainekset

4 annosta
Lohifilee
600 g
Uusia tai pieniä porkkanoita
200 g
Tuoretta parsaa
250 g
Sokeriherneitä
150 g
Retiisejä
100 g
Keitettyjä perunoita
300 g
Sitruuna
1
Ruukku tuoretta tilliä
60 g
Sormisuolaa
1 prk

Tee näin:

  • Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen tai grilli kuumenemaan.
  • Huuhtele vihannekset ja keitä niitä suolavedessä noin 1 minuutin ajan. Anna jäähtyä.
  • Leikkaa vihannekset ja keitetyt perunat pienemmiksi paloiksi. Jaa lohi, vihannekset ja perunat neljään suureen kaksinkertaisesti taiteltuun foliolevyyn.
  • Raasta sitruunan kuori ja silppua tilli. Sekoita voi, sitruunankuori ja hienonnettu tilli keskenään.
  • Leikkaa sitruuna viipaleiksi. Laita sitruunaviipaleet ja sitruuna-tillivoita folionyyttien sisään. Ripottele lopuksi sormisuolaa ja sulje lohinyytit huolellisesti.
  • Paista lohinyytit uunin keskitasolla noin 20 minuuttia tai paista lohinyytit grillissä.
  • Tarjoile lohinyytit sitruuna & tilli creme fraichella. Nauti!
Valmis!
Arvioi resepti
1
2
3
4
5

Jos paistat lohinyytit uunissa voit korvata folion kostutetulla leivinpaperilla.

Kommentit

Osaa sisällöstä ei voida näyttää, koska seuraavat evästeet on poistettu käytöstä

  • Toimivuusevästeet
  • Kohdistamisevästeet