Lohicarpaccio piparjuuritahnalla

Lohicarpaccio piparjuuritahnalla

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(1)

Tyylikäs ja helppo alkupala. Leikkaa lohi todella ohueksi. Se on helppoa, jos se ei ole kokonaan sulanut.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

  • 200 g pakastettua lohifileetä, keskiosa
  • 1 rkl sitruunamehua
  • 1½ rkl oliiviöljyä
  • ½ tl suolaa
  • ½ tl mustapippuria

Piparjuuritahna

  • 1 dl Arla Lempi Crème fraîchea Creme Fraiche 28 % laktoositon
  • 2 rkl hienoksi raastettua piparjuurta
  • 1 ripaus suolaa
  • 1 pieni omena
  • 5 g kurkkua
  • 2 retiisiä
  • 1 viipale ruisleipää
  • 1 rs krassia

Tee näin:

Tee näin:

Leikkaa lohi ohuiksi viipaleiksi. Sekoita sitruunamehu, öljy, suola ja pippuri kastikkeeksi. Sekoita crème fraîche, piparjuuri ja suola. Säilytä kylmässä. Leikkaa omena ja kurkku pieniksi kuutioiksi ja viipaloi retiisit ohuiksi. Kuutioi leipä ja paahda sitä kuivassa, kuumassa pannussa. Aseta lohi lautaselle ja kaada päälle kastike. Lisää omena, kurkku ja retiisi lohen päälle. Pirskota piparjuuritahnaa ja ripottele krassia ja krutonkeja päälle. Päällystä hieman raastetulla piparjuurella.

Lisää herkullisia ideoita