Lohi-katkarapupasta

Lohi-katkarapupasta

Lohi-katkarapupasta on nopeasti valmistuva, mutta ylellinen kalaruoka.
Arvioi (1)

Minun arvosanani

Lohi-katkarapupasta

Lohi-katkarapupasta on nopeasti valmistuva, mutta ylellinen kalaruoka.

Annoslukumäärä
  • 300 g pastaa
  • 300 g nahatonta ja ruodotonta lohta
  • 200 g kuorittuja katkarapuja (n. 500 g kuorimattomia)
  • 2½ dl Arla kuohukermaa
  • 1 dl kuivaa valkoviiniä
  • 2 rkl vahvaa äyriäislientä tai kalafondia
  • ½ tl cayennepippuria
  • 1½ rkl maissitärkkelystä

Yrttiseos

  • 1 sitruunan raastettu kuori
  • 1 dl hienonnettua persiljaa
  • 2 hienonnettua valkosipulinkynttä

Ohjeet

Keitä pasta pakkauksen ohjeiden mukaan. Sekoita yrttiseoksen ainekset keskenään. Leikkaa lohi paloiksi. Sekoita keskenään kerma, viini, fondi, cayennepippuri ja maissitärkkelys kattilassa ja kiehauta. Lisää lohi ja anna kiehua vielä 2-3 minuuttia. Lisää joukkoon katkaravut ja kaada kastike juuri keitetyn pastan päälle. Ripottele päälle yrttiseosta.

Suositellut tuotteet