Lohi-katkarapupasta

Lohi-katkarapupasta

Arvioi

(3)

Lohi-katkarapupasta on nopeasti valmistuva, mutta ylellinen kalaruoka.

Ainekset

Annokset
  • 300 g pastaa
  • 300 g nahatonta ja ruodotonta lohta
  • 200 g kuorittuja katkarapuja (n. 500 g kuorimattomia)
  • 2½ dl Arla kuohukermaa Kuohukermaa Suomesta
  • 1 dl kuivaa valkoviiniä
  • 2 rkl vahvaa äyriäislientä tai kalafondia
  • ½ tl cayennepippuria
  • 1½ rkl maissitärkkelystä

Yrttiseos

  • 1 sitruunan raastettu kuori
  • 1 dl hienonnettua persiljaa
  • 2 hienonnettua valkosipulinkynttä

Tee näin:

Tee näin:

Keitä pasta pakkauksen ohjeiden mukaan. Sekoita yrttiseoksen ainekset keskenään. Leikkaa lohi paloiksi. Sekoita keskenään kerma, viini, fondi, cayennepippuri ja maissitärkkelys kattilassa ja kiehauta. Lisää lohi ja anna kiehua vielä 2-3 minuuttia. Lisää joukkoon katkaravut ja kaada kastike juuri keitetyn pastan päälle. Ripottele päälle yrttiseosta.