Lohi-katkarapupasta

Lohi-katkarapupasta

Lohi-katkarapupasta on nopeasti valmistuva, mutta herkullinen kalaruoka. Kokeile reseptiä jo tänään!
https://www.arla.fi/reseptit/lohi-katkarapupasta/

Tee näin:

  • Keitä pasta pakkauksen ohjeiden mukaan. Sekoita yrttiseoksen ainekset keskenään. Leikkaa lohi paloiksi. Sekoita keskenään kerma, viini, fondi, cayennepippuri ja maissitärkkelys kattilassa ja kiehauta. Lisää lohi ja anna kiehua vielä 2-3 minuuttia. Lisää joukkoon katkaravut ja kaada kastike juuri keitetyn pastan päälle. Ripottele päälle yrttiseosta.
Valmis!

Ainekset

Pastaa
300 g
Nahatonta ja ruodotonta lohi
300 g
Kuorittuja katkarapuja (n. 500 g kuorimattomia)
200 g
2½ dl
Kuivaa valkoviiniä
1 dl
Vahvaa äyriäislientä tai kalafondia
2 rkl
Cayennepippuri
½ tl
Maissitärkkelystä
1½ rkl
Yrttiseos
Sitruunan kuori
1
Hienonnettua persiljaa
1 dl
Hienonnettua valkosipulinkynsiä
2
Lisää herkullisia ideoita
Sitruunainen katkarapupasta
25 minuuttia
Sitruunainen katkarapupasta
(188)