Lohi-fenkolikastike pastalle

Lohi-fenkolikastike pastalle

Herkullinen ja ruokaisa lohi-fenkolikastike on parhaimmillaan keitetyn pastan kera.
Arvioi (0)

Minun arvosanani

Lohi-fenkolikastike pastalle

Herkullinen ja ruokaisa lohi-fenkolikastike on parhaimmillaan keitetyn pastan kera.

Annoslukumäärä
  • 200 g salaattifenkolia
  • 1 pieni sipuli
  • 1 rkl Arla Ingmariinia
  • 3 dl Arla Lempi ruokakermaa 22 %
  • 1 rkl sitruunamehua
  • ½ tl sitruunapippuria
  • 200 g kylmäsavulohta viipaleina
  • 2 rkl tuoretta tilliä hienonnettuna

Tarjoiluun

  • 2 pkt tuorepastaa, esim. pinaattinauhapastaa
  • 300 g Arla Emmental juustoa raasteena

Ohjeet

Leikkaa fenkoli pieniksi kuutioiksi ja hienonna sipuli. Kuumenna rasva pannulla ja paista kasvikset pehmeiksi, älä ruskista. Lisää ruokakerma ja kuumenna kiehuvaksi. Anna kiehua hiljalleen sakeammaksi. Lisää sitruunamehu ja sitruunapippuri sekä suikaloitu lohi. Kuumenna. Jos kastike mielestäsi vaatii, lisää hiukan vaaleakastikesuurustejauhoa. Lisää tilli. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa pippuria sekä suolaa. Keitä tuorepasta pakkauksen ohjeen mukaan ja tarjoa kastike sen kanssa. Kata pöytään juustoraasteastia.

Suositellut tuotteet