Lohi-fenkolikastike pastalle

Lohi-fenkolikastike pastalle

Herkullinen ja ruokaisa lohi-fenkolikastike on parhaimmillaan keitetyn pastan kera. Kokeile reseptiä!

Tee näin:

Lohi-fenkolikastike pastalle
  • Leikkaa fenkoli pieniksi kuutioiksi ja hienonna sipuli. Kuumenna rasva pannulla ja paista kasvikset pehmeiksi, älä ruskista.
  • Lisää ruokakerma ja kuumenna kiehuvaksi. Anna kiehua hiljalleen sakeammaksi.
  • Lisää sitruunamehu ja sitruunapippuri sekä suikaloitu lohi. Kuumenna. Jos kastike mielestäsi vaatii, lisää hiukan vaaleakastikesuurustejauhoa.
  • Lisää tilli. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa pippuria sekä suolaa.
  • Keitä tuorepasta pakkauksen ohjeen mukaan ja tarjoa lohi-fenkolikastike sen kanssa. Kata pöytään juustoraasteastia.
Valmis!

Ainekset

Lohi-fenkolikastike
Fenkoli
200 g
Pieni sipuli
1
Inkivääriä
1 rkl
3 dl
Sitruunamehua
1 rkl
Sitruunapippuria
½ tl
Kylmäsavulohi viipaleina
200 g
Tuoretta tilliä hienonnettuna
2 rkl
Tarjoiluun
Pkt tuorepastaa, esim. pinaattinauhapastaa
2
300 g
Lisää herkullisia ideoita