Kermainen lohipasta

Kermainen lohipasta

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(23)

Pehmeän kermainen lohipasta savulohella vie kielen mennessään. Kokeile herkullista pastareseptiämme jo tänään!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

  • 1 rkl oliiviöljyä
  • 1 hienonnettu sipuli
  • 150 g savustettua lohta
  • 1 dl kuivaa valkoviiniä
  • 3 dl Arla Lempi ruokakermaa 22 % Ruokakerma 22 % laktoositon
  • cayennepippuria
  • 1 tl paprikajauhetta
  • 6 rkl hienonnettua tilliä
  • 450 g tuorepastaa (esim. Tagliatellea)
  • suolaa

Tee näin:

Tee näin:

Kuumenna öljy ja paista sipuli pehmeiksi suuressa paistinpannussa. Silppua savulohi ja lisää se pannulle. Kypsennä 3 minuuttia, samalla sekoittaen. Lisää valkoviini ja kiehauta. Annetaan kiehua noin 1 minuutti. Hämmennä hitaasti sekaan ruokakerma, cayennepippuri, paprika ja 5 rkl tilliä. Anna kiehua 3 minuuttia, koko ajan sekoittaen. Keitä pasta pakkauksen ohjeiden mukaan. Sekoita pasta ja lohikermakastike yhteen isossa kulhossa. Ripottele loppu tilli ja tarjoile salaatin kanssa.

Lisää herkullisia ideoita