Sieni-kasviskastike pastalle

Sieni-kasviskastike pastalle

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(3)

Sieni-kasviskastike pastan kera on helppo ruoka arkeen, joka sopii myös kasvissyöjille. Kokeile jo tänään!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

  • 200 g parsakaalia
  • 50 g pinaattia
  • 2 rkl Arla Ingmariinia
  • 1 sipuli
  • 200 g herkkusieniä
  • 2 dl kuivaa valkoviiniä
  • 1 yrttifondikuutio
  • 1 prk Arla Lempi Smetanaa
  • mustapippurirouhetta
  • suolaa

Tarjoiluun

  • 400 g pastaa
  • 150 g Arla Emmental juustoa raasteena

Tee näin:

Tee näin:

Halkaise parsakaali ja pane kiehumaan suolalla maustettuun, kiehuvaan veteen 3 minuutiksi. Kaada vesi pois ja pane parsakaali kylmään veteen jäähtymään, että kaunis väri säilyy. Huuhdo, valuta ja suikaloi pinaatti. Paista se pehmeäksi rasvassa pannulla. Pane syrjään odottamaan.

Hienonna sipuli. Puhdista sienet ja leikkaa ne neljään osaan. Kuumenna rasvaa pannulla ja lisää sipuli sekä sienet. Paista, kunnes sienistä irronnut neste on haihtunut. Lisää viini, fondikuutio ja smetana tai kerma. Mausta ja anna kiehua hiljalleen pastan kypsentämisen ajan.

Lisää pasta kiehuvaan suolalla maustettuun veteen ja keitä pakkauksen ohjeen mukainen aika. Valuta pasta ja kaada takaisin kattilaan. Paloittele kastikkeen joukkoon valutettu parsakaali ja lisää pinaatti. Tarkista maku. Kaada kastike pastalle ja sekoita hyvin.

Tarjoa heti juustoraasteen ja salaatin kanssa.

Lisää herkullisia ideoita