Lemon curd eli sitruunatahna

Lemon curd eli sitruunatahna

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(1)

60+ min

Klassinen Lemon curd eli sitruunatahna sopii niin kakkujen kuin leivonnaisten täytteeksi sekä suoraan paahtoleivän päälle. Kokeile reseptiä!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

Reseptistä valmistuu 3 dl

Liittyvät reseptit

Tee näin:

Tee näin:

1. Aloita valmistamaan Lemon curd eli sitruunatahna ja keitä sitruunamehu ja sokeri kattilassa. Anna jäähtyä hiukan.
2. Erottele keltuaiset kananmunista erilliseen astiaan. Lisää keltuaiset kattilaan koko ajan sekoittaen, kunnes Lemon Curd eli sitruunatahna paksuuntuu.
3. Leikkaa kylmä voi kuutioiksi ja lisää kattilaan. Sekoita voi huolellisesti sitruunatahnan sekaan.
4. Säilytä valmis Lemon curd jääkaapissa.

Vinkki

Katso, ettei sitruunamehu-sokeriseos ole yli 86 asteista, kun lisäät kananmunan keltuaiset. Muutoin keltuaiset hyytyvät. Voit käyttää sähkövatkainta, kun sekoitat voin sitruunatahnaan.

Lisää herkullisia ideoita