Lampaanviulu
                                    Illallinen
                                    Pääruoka
                        
                    
    Lampaanviulu kuuluu perinteisesti pääsiäispöytään. Tarjoile lampaanviulu esim. purjomuhennoksen ja perunapaistoksen kanssa. Tutustu reseptiin!
    Ainekset
 8 annosta 
Lampaanviulu
 Luista lampaanpaistia   | 2 kg | 
|---|---|
 Valkosipulinkynttä   | 4 | 
| 50 g | |
 Hunajaa   | 1 rkl | 
 Sitruunankuori   | 1 | 
 Hienonnettua tuoretta timjamia   | 2 rkl | 
 Suolaa   | 2 tl | 
 Mustapippuria   | 2 tl | 
Kermainen purjomuhennos
 (n. 800 g) purjo   | 1 | 
|---|---|
| 2 rkl | |
 Kuohukermaa   | 4 dl | 
 Suolaa   | 1 tl | 
 Mustapippuria   | 2 tl | 
 Puritettua sitruunamehua   | 2 tl | 
 Hienonnettua tuoretta rakuunaa   | 2 rkl | 
Auringonkukansiemen perunapaistos
 Puikulaperunoita   | 1½ kg | 
|---|---|
 Ruukkua tuoretta rosmariinia   | 2 | 
| 4 rkl | |
 Sormisuolaa   | ½ rkl | 
 Mustapippuria   | 2 tl | 
 Auringonkukansiementä   | 1 dl | 
Tee näin:
Valmista lampaanviulu
Valmista purjomuhennos
Valmista perunapaistos
 Arvioi resepti 
    
    
    
    
    
    
    
    
    
Kommentit