Lammasta valkosipulin ja vuohenjuustotahnan kera

Lammasta valkosipulin ja vuohenjuustotahnan kera

Lammas valkosipulin ja vuohenjuustotahnan kera on mainio ruoka pääsiäispyhiksi. Tutustu reseptiin!

Tee näin:

  • Kuumenna uuni 125-asteiseksi. Mausta liha suolalla ja pippurilla, ja ruskista se joka puolelta Ingmariinissa. Puolita kokonaiset valkosipulit vaakasuunnassa. Voitele leikkuupinnat seoksella, jossa on 1 rkl sulatettua Ingmariinia sekä varsista irrotetut timjamin ja rosmariinin lehdet. Laita uunivuokaan lihan kanssa. Kypsytä uunin keskiosassa, kunnes lihan sisälämpö on 58 °C, noin 30 minuuttia. Anna lihan vetäytyä 10 minuuttia. Sekoita juusto ja jogurtti tasaiseksi tahnaksi, mausta hienonnetulla krassilla. Leikkaa liha viipaleiksi ja tarjoile juustotahnan ja valkosipulin kanssa.
Valmis!

Ainekset

Lampaan ulkofileetä
500 g
Suolaa
1 tl
Mustapippuria
Arla Ingmariinia
2 rkl
Valkosipulia
4
Timjamin oksia
10 kpl
Rosmariinin oksaa
4 kpl
Juustotahna
Vuohenjuustoa
200 g
Ingman Luonnonjogurttia
1 dl
Rs krassia
1
Lisää herkullisia ideoita