Lammasta valkosipulin ja vuohenjuustotahnan kera

Lammasta valkosipulin ja vuohenjuustotahnan kera

Lammas valkosipulin ja vuohenjuustotahnan kera on mainio ruoka pääsiäispyhiksi.
Arvioi (0)

Minun arvosanani

Lammasta valkosipulin ja vuohenjuustotahnan kera

Lammas valkosipulin ja vuohenjuustotahnan kera on mainio ruoka pääsiäispyhiksi.

Annoslukumäärä
  • 500 g lampaan ulkofileetä
  • 1 tl suolaa
  • mustapippuria
  • 2 rkl Arla Ingmariinia
  • 4 valkosipulia
  • 10 kpl timjamin oksia
  • 4 kpl rosmariinin oksia

Juustotahna

  • 200 g vuohenjuustoa
  • 1 dl Ingman luonnonjogurttia
  • 1 rs krassia

Ohjeet

Kuumenna uuni 125-asteiseksi. Mausta liha suolalla ja pippurilla, ja ruskista se joka puolelta Ingmariinissa. Puolita kokonaiset valkosipulit vaakasuunnassa. Voitele leikkuupinnat seoksella, jossa on 1 rkl sulatettua Ingmariinia sekä varsista irrotetut timjamin ja rosmariinin lehdet. Laita uunivuokaan lihan kanssa. Kypsytä uunin keskiosassa, kunnes lihan sisälämpö on 58 °C, noin 30 minuuttia. Anna lihan vetäytyä 10 minuuttia. Sekoita juusto ja jogurtti tasaiseksi tahnaksi, mausta hienonnetulla krassilla. Leikkaa liha viipaleiksi ja tarjoile juustotahnan ja valkosipulin kanssa.