Lammasta ja vuohenjuustokastiketta

Lammasta ja vuohenjuustokastiketta

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(1)

Lammas ja vuohenjuustokastike on herkullinen ja maukas, perinteinen pääsiäisruoka.

Ainekset

Annokset

Vuohenjuustokastike

Uunikuivatut tomaatit

  • 250 g kirsikkatomaatteja
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 1 valkosipulinkynsi hienonnettuna
  • sokeria
  • ½ tl suolaa
  • ½ tl mustapippuria

Tarjoiluun

  • oliiveja

Tee näin:

Tee näin:

Aloita kastikkeen valmistamisesta. Poista vuohenjuustosta kuori. Sekoita juusto ja Crème fraiche tasaiseksi tahnaksi käsin tai tehosekoittimessa. Laita kastike jääkaappiin. Laita uuni kuumenemaan 125 asteeseen. Puolita tomaatit ja sekoita ne muiden ainesten kanssa sekaisin. Laita tomaatit uuninpellille leikkuupinta ylöspäin ja paista uunissa n. tunnin ajan. Mausta lampaankyljykset suolalla ja pippurilla. Paista voissa n. 2-3 minuuttia per puoli. Tarjoile kastikkeen ja tomaattien kanssa. Voit halutessasi koristella annokset mustilla oliiveilla.