Kurpitsa-lihapata

Kurpitsa-lihapata

Kurpitsa-lihapata on herkullinen ja maistuva ruoka, joka tutustuttaa sinut aasialaiseen keittiöön.
Arvioi (0)

Minun arvosanani

Kurpitsa-lihapata

Kurpitsa-lihapata on herkullinen ja maistuva ruoka, joka tutustuttaa sinut aasialaiseen keittiöön.

Annoslukumäärä

Ohjeet

Poista kurpitsapalasta siemenet ja pehmeää keskustaa. Kuori ja kuutioi hedelmäliha. Leikkaa porsaan sisäfilee viipaleiksi. Kuumenna voi pannulla ja ruskista lihaviipaleet. Ripota lihalle mausteeksi hiukan suolaa ja pippuria. Lisää paistamisen loppuvaiheessa pannulle sipuli ja valkosipulinkynnet hienonnettuna. Lisää pannulle pari desilitraa vettä ja anna kiehua hiljalleen, kunnes liha on kypsää. Kuumenna sillä aikaa kattilassa vettä ja kasta tomaatit hetkeksi kiehuvaan veteen. Kuori ja lohko tomaatit. Poista siemenet paprikasta ja kuutioi paprika. Halkaise chili ja leikkaa suikaleiksi. Lisää pannulle kurpitsakuutiot ja muut kasvikset. Anna kiehua muutama minuutti, kunnes kurpitsa on sopivasti pehmennyt, mutta ei ylikypsää. Lisää kerma sekä mausteet. Kuumenna ja tarkista maku, mausta tarvittaessa lisää. Tarjoa riisin kanssa.

Suositellut tuotteet