Kuhapihvit - Reseptit - Arla
Kuhapihvit

Kuhapihvit

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(3)

Nämä herkulliset kuhapihvit saavat makua täyteläisestä créme fraîchesta ja sitruunamehusta. Kuvapihvit ovat mainio pääruoka perunasoseen tai riisin kera.

Liittyvät reseptit

Ainekset

Tee näin:

Tee näin:

Lämmitä uuni 180 asteeseen. Leikkaa kalafileet hyvin pieniksi paloiksi, sekoita crème fraiche ja keltuainen kuutioiden joukkoon, mausta sitruunamehulla, suolalla ja valkopippurilla (pestokastiketta). Massan pitää olla hieman kosteaa, mutta ei liian märkää, jotta siitä on helppo muotoilla pihvejä. Vuoraa uunipelti leivinpaperilla ja sivele se kevyesti öljyllä. Öljyä myös ympyrän muotoinen muotti. Muotoile muotin avulla massasta neljä tiivistä pihviä. Lämmitä paistinpannu. Lisää öljy ja nostele pihvit pannuun. Paista kunnes väri on kauniin ruskea, käännä ja lisää voi. Lusikoi kuohuavaa voita pihvien päälle. Nosta pihvit pellille ja kypsennä 180-asteisessa uunissa 4 minuuttia.

Vinkki

Reseptin on laatinut Aki Kinnunen Suomen kokkimaajoukkueesta