Kuhapihvit uunissa

Kuhapihvit uunissa

Mieto kuha saa makuunsa syvyyttä crème fraîchella maustetuissa pihveissä. Tarjoa kuhapihvit vaikkapa perunasoseen tai riisin kanssa. Valmista pihvit ensin pannulla ja kypsennä kuha uunissa kypsäksi.
Arvioi (0)

Minun arvosanani

Kuhapihvit uunissa

Mieto kuha saa makuunsa syvyyttä crème fraîchella maustetuissa pihveissä. Tarjoa kuhapihvit vaikkapa perunasoseen tai riisin kanssa. Valmista pihvit ensin pannulla ja kypsennä kuha uunissa kypsäksi.

Ohjeet

Lämmitä uuni 180 asteeseen. Leikkaa kalafileet hyvin pieniksi paloiksi, sekoita crème fraiche ja keltuainen kuutioiden joukkoon, mausta sitruunamehulla, suolalla ja valkopippurilla (pestokastiketta). Massan pitää olla hieman kosteaa, mutta ei liian märkää, jotta siitä on helppo muotoilla pihvejä. Vuoraa uunipelti leivinpaperilla ja sivele se kevyesti öljyllä. Öljyä myös ympyrän muotoinen muotti. Muotoile muotin avulla massasta neljä tiivistä pihviä. Lämmitä paistinpannu. Lisää öljy ja nostele pihvit pannuun. Paista kunnes väri on kauniin ruskea, käännä ja lisää voi. Lusikoi kuohuavaa voita pihvien päälle. Nosta pihvit pellille ja kypsennä 180-asteisessa uunissa 4 minuuttia.

Vinkit

Reseptin on laatinut Aki Kinnunen Suomen kokkimaajoukkueesta

Suositellut tuotteet