Naudan sisäfileetä anjovisvoilla

Naudan sisäfileetä anjovisvoilla

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(0)

Naudan sisäfilee maukkaalla anjovisvoilla ja papusalaatilla on mainio herkku niihin hieman erityisempiin tilanteisiin. Nauti hyvän viinin kera!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

Anjovisvoi

Lämmin papusalaatti

  • 1 tlk valkoisia papuja (n. 400 g)
  • 10 g Arla Meijerivoita Normaalisuolainen meijerivoi
  • 1 purjo pieninä paloina (n. 150 g)
  • 4 tomaattia pieninä paloina (n. 500 g)
  • ½ tl suolaa
  • pippuria myllystä

Tee näin:

Tee näin:

Anjovisvoi: Pilko anjovisfileet hienoksi. Vatkaa voi ilmavaksi ja sekoita se anjoviksen, sinapin ja kapriksen kanssa. Laita anjovisvoi peitettynä jääkaappiin noin 15 minuutiksi. Mausta maun mukaan. Sulata voi kullanruskeaksi isossa paistinpannussa. Ripottele pihville suolaa ja pippuria ja paista korkeassa lämpötilassa noin 1 minuutti molemmin puolin, ja sitten kohtalaisella lämmöllä noin 4 minuuttia. Käännä niitä silloin tällöin. Ota pihvit pois pannulta ja pidä lämpiminä folion alla. Kaada pavut valumaan siivilään ja huuhtele ne kylmällä vedellä. Anna voin sulaa paistinpannulla korkeassa lämpötilassa, mutta ilman ruskistumista. Kuullota purjopalasia noin 2 minuuttia, lisää pavut ja tomaatit ja kuullota vielä noin ½ minuuttia. Ripottele suolaa ja pippuria maun mukaan. Tarjoilu: Tarjoile pihvi ja papusalaatti lautasilla ja laita anjovisvoita pihvien päälle. Tarjoile heti.

Vinkki

Vinkki! Halutessasi voit käyttää voita myös muun lihan tai uuniperunan kanssa.

Lisää herkullisia ideoita