Kasvispihvit

Kasvispihvit

40 minuuttia
Kasvispihvit saavat arjen maistumaan mahtavalta! Pihvien muhkean maun salaisuutena on mozzarellaraaste
https://www.arla.fi/reseptit/kasvispihvit/

Tee näin:

  • Kuori ja raasta porkkanat. Raasta kesäkurpitsa ja kukkakaali. Pilko valkosipulinkynnet ja basilika pieneksi hakkelukseksi.
  • Sekoita raastetut porkkanat, kesäkurpitsa ja kukkakaali yhdessä valkosipulin, basilikan ja mozzarellaraaste kanssa.
  • Revi nyhtökaura pienemmiksi hiutaleiksi ja sekoita muiden ainesten joukkoon yhdessä kerman kanssa. Mausta mustapippurilla ja suolalla oman maun mukaan.
  • Lisää joukkoon yksi kananmuna hyvin sekoitettuna. Anna seoksen vetäytyä jääkaapissa noin 10–15 minuuttia.
  • Muotoile taikinaseoksesta haluamasi kokoisia pihvejä.
  • Riko kananmuna astiaan ja vatkaa se kevyesti.
  • Kaada pankojauhot lautaselle.
  • Taputtele pihveille ensin munaseosta ja sitten pankojauhoja.
  • Paista pihvit pannulla ihanan kullanruskeiksi.
  • Valmista helppo kastike sekoittamalla murennetut Apetina salaattijuustokuutiot kermaviilin joukkoon. Mausta mustapippurilla ja tarvittaessa lisää suolla. Koristele tuoreella persiljalla tai basilikalla oman maun mukaan.
Valmis!
Vinkki

Vinkki! Voit halutessasi valmistaa pihvit ilman kananmunia, jolloin koostumuksesta tulee hiukan pehmeämpi

Ainekset

Ainekset
Gold & Green nyhtökauraa tomaatti
240 g
Porkkanoita
3
Kesäkurpitsa
½
Kukkakaalinnuppuja
100 g
Valkosipulinkynsiä
4
1 dl
2 dl
Kananmunia
2
Pankojauhoja
90 g
Nippu tuore basilika
1
Mustapippuria
1 tl
Suolaa
1 tl
Kastike
2 dl
Apetina® Kuutioita öljyssä oman maun mukaan
Mustapippuria
1 tl
Tuoretta persiljaa tai
Tuoretta tuore basilika oman maun mukaan
Lisää suolaa tarvittaessa
Lisää herkullisia ideoita