Kasvispihvit

Kasvispihvit

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(6)

40 minuuttia

Kasvispihvit saavat arjen maistumaan mahtavalta! Pihvien muhkean maun salaisuutena on mozzarellaraaste

Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

Ainekset

Kastike

  • 2 dl Arla Lempi Kermaviili 15 % Kermaviili 15 % laktoositon
  • Apetina kuutioita oman maun mukaan
  • 1 tl mustapippuria
  • tuoretta persiljaa tai
  • tuoretta basilikaa oman maun mukaan
  • lisää suolaa tarvittaessa

Liittyvät reseptit

Tee näin:

Tee näin:

Kuori ja raasta porkkanat. Raasta kesäkurpitsa ja kukkakaali. Pilko valkosipulinkynnet ja basilika pieneksi hakkelukseksi. Sekoita raastetut porkkanat, kesäkurpitsa ja kukkakaali yhdessä valkosipulin, basilikan ja mozzarellaraaste kanssa. Revi nyhtökaura pienemmiksi hiutaleiksi ja sekoita muiden ainesten joukkoon yhdessä kerman kanssa. Mausta mustapippurilla ja suolalla oman maun mukaan. Lisää joukkoon yksi kananmuna hyvin sekoitettuna. Anna seoksen vetäytyä jääkaapissa noin 10–15 minuuttia. Muotoile taikinaseoksesta haluamasi kokoisia pihvejä. Riko kananmuna astiaan ja vatkaa se kevyesti. Kaada pankojauhot lautaselle. Taputtele pihveille ensin munaseosta ja sitten pankojauhoja. Paista pihvit pannulla ihanan kullanruskeiksi. Valmista helppo kastike sekoittamalla murennetut Apetina salaattijuustokuutiot kermaviilin joukkoon. Mausta mustapippurilla ja tarvittaessa lisää suolla. Koristele tuoreella persiljalla tai basilikalla oman maun mukaan.

Vinkki

Vinkki! Voit halutessasi valmistaa pihvit ilman kananmunia, jolloin koostumuksesta tulee hiukan pehmeämpi