Voit tehdä myös kuvassa näkyviä hauskoja "solmupullia". Kun olet levittänyt täytteen pullataikinalevyille, taita levyt pitkät puolet vastakkain. Leikkaa levyistä n. 2 cm levyisiä suikaleita. Pyöräytä sitten kukin suikale löysälle solmulle. Reseptiä tuunaamalla voit myös tehdä erilaisia variaatioita. Kardemummakorvapuustit: Korvaa kaneli jauhetulla kardemummalla. Vaniljakorvapuustit: Korvaa kaneli vaniljasokerilla.
Katso videolta vinkit mehevien korvapuustien leipomiseen!
Hiivaa
|
50 g |
---|---|
Ingmariini® Juokseva rasvaseosta
|
1½ dl |
5 dl | |
Suolaa
|
1 tl |
Sokeria
|
1 dl |
Kardemummaa
|
1½ tl |
Vehnäjauhoja
|
14 dl |
150 g | |
Sokeria
|
¾ dl |
Jauhettua kanelia
|
1 rkl |
Vatkattu kananmuna
|
1 |
---|---|
Raesokeria
|