Kermainen tomaattikastike

Kermainen tomaattikastike

1 tunti
Kermainen tomaattikastike sopii niin, kalaruokien että kanan seuraksi. Jos haluat tulisuutta kastikkeeseen, lisää sambal oelekilla tai srirachaa.

Tee näin:

  • Aloita valmistamaan kermainen tomaattikastike ja käsittele ensiksi sipuli. Kuori sekä silppua sipuli hienoksi.
  • Kuullota sipulit kattilassa pienessä määrässä voita. Lisää kattilaan tomaattimurska ja hauduta kannen alla noin 50 minuuttia.
  • Lisää Lempi fraîche kerma ja keitä kermaista tomaattikastiketta miedolla lämmöllä noin 5 minuuttia.
  • Hurauta tomaattikastike tasaiseksi sauvasekoittimella.
  • Viimeistele kermainen tomaattikastike suolalla ja tuoreella tillillä.
Valmis!

Ainekset

Keltasipuli
1
1 rkl
Tomaattimurskaa ( noin 400 g)
1 prk
Arla® Lempi Fraîche kermaa 15%
3 dl
Suolaa
1 tl
Tuoretta tilliä
½ dl
Lisää herkullisia ideoita