Kasvispizza

Kasvispizza

Kasvispizza on herkullinen ja maistuva ruoka perheen yhteisiin hetkiin.
Arvioi (1)

Minun arvosanani

Kasvispizza

Kasvispizza on herkullinen ja maistuva ruoka perheen yhteisiin hetkiin.

Annoslukumäärä

Pohja

  • 25 g hiivaa
  • ¼ l vettä
  • 1 tl suolaa
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 400 g vehnäjauhoja (n. 7 dl)

Täyte

  • ½ tlk tomaattimurskaa (n. 200 g)
  • ¼ tl suolaa
  • mustapippuria
  • kypsä ananasta kuutioituna (n. 250 g)
  • 1 punainen paprika suikaloituna (n. 125 g)
  • 1 rkl oreganoa
  • 200 g Arla Edam -juustoa raasteena

Ohjeet

Liota hiiva kädenlämpöiseen veteen. Lisää suola, öljy ja jauhot ja vaivaa taikinaksi. Jaa taikina 4 osaan. Kohota taikinapalat leivinlaudalla kaksinkertaisiksi leivinliinalla peitettynä. Kaulitse taikinasta 4 pizzapohjaa ja nosta pohjat uunipellille. Täyte: Mausta tomaattimurska suolalla ja pippurilla. Jaa kastike pizzapohjille. Päällystä pizzat ananaskuutioilla, paprikasuikaleilla ja juustoraasteella. Ripottele pinnalle oreganoa. Paista pizzoja noin 15 minuuttia 225-asteisessa uunissa. Tarjoa pizzat heti.