Kasvispizza bianca

Kasvispizza bianca

Kasvispizza on koko perheen herkku. Pizzaa ilman tomaattikastiketta kutsutaan biancaksi. Kokeile tätä helppoa kasvispizza bianca -reseptiä ja ihastu!

Tee näin:

  • Valmista pizzapohjataikina. Aloita valmistamaan kasvispizza bianca laittamalla uuni lämpenemään 275°C asteeseen. Sekoita crème fraîche murskatun Apetina välimerellisen juuston, mustapippurin ja valkosipulin kanssa. Viipaloi kesäkurpitsa, tomaatti ja paprika. Huuhtele pinaatti ja valuta oliivit. Jaa pizzataikina 4 osaan. Kauli ohuiksi kiekoiksi ja laita pizzakiekot leivinpaperin päälle. Levitä créme fraîche -seos pizzoille. Jaa kurttukaalisuikaleet, kesäkurpitsa, tomaatti, pinaatti ja oliivit pizzojen päälle ryhmittymiksi. Ripottele juutoraastetta pizzojen päälle. Paista kasvispizzat uunin ylätasolla noin 5-7 min. ajan. Ota valmiit kasvispizzat uunista ja ripottele pizzojen päälle oliiviöljyä ja oreganoa ennen tarjoilua.
Durumjauho pizzapohja
  • Mittaa hiiva, vesi, hunaja, suola ja oliiviöljy taikinakulhoon ja sekoita kunnes hiiva on liuennut. Lisää jauhoja vähän kerrallaan ja vaivaa taikina tasaiseksi. Anna pizzataikina kohota peitettynä noin 2 tuntia.
Valmis!

Ainekset

Annos durumvehnäjauho pizzataikinaa
1
2 dl
150 g
Mustapippuria
1 tl
Valkosipulinkynsi puserrettu
1
Kesäkurpitsa
1
Tomaatteja
2
Punainen paprika
1
Baby-pinaattia
60 g
Suikaloitua savoijinkaalia
2 dl
Mustia oliivia
1½ dl
Arla® Tolkuton Cheddar -juustoa raastettuna
150 g
Oliiviöljyä
2 rkl
Kuivattua oreganoa
1 tl
Durumjauho pizzapohja
Hiiva à 50g
Kylmää vettä
3 dl
Juoksevaa hunajaa
1½ tl
Suolaa
1 tl
Oliiviöljyä
2 rkl
Erikoisvehnäjauhoja
6 dl
Durumvehnäjauhoa
2 dl