Kasvispizza bianca

Kasvispizza bianca

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(1)

Kasvispizza on koko perheen herkku. Pizzaa ilman tomaattikastiketta kutsutaan biancaksi. Kokeile tätä helppoa kasvispizza bianca -reseptiä ja ihastu!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

Durumjauho pizzapohja

  • ⅓ pala hiivaa à 50g
  • 3 dl kylmää vettä
  • 1½ tl juoksevaa hunajaa
  • 1 tl suolaa
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 6 dl erikoisvehnäjauhoja
  • 2 dl durum-jauhoja

Tee näin:

Tee näin:

Valmista pizzapohjataikina.

Aloita valmistamaan kasvispizza bianca laittamalla uuni lämpenemään 275°C asteeseen. Sekoita crème fraîche murskatun Apetina välimerellisen juuston, mustapippurin ja valkosipulin kanssa. Viipaloi kesäkurpitsa, tomaatti ja paprika. Huuhtele pinaatti ja valuta oliivit. Jaa pizzataikina 4 osaan. Kauli ohuiksi kiekoiksi ja laita pizzakiekot leivinpaperin päälle. Levitä créme fraîche -seos pizzoille. Jaa kurttukaalisuikaleet, kesäkurpitsa, tomaatti, pinaatti ja oliivit pizzojen päälle ryhmittymiksi. Ripottele juutoraastetta pizzojen päälle. Paista kasvispizzat uunin ylätasolla noin 5-7 min. ajan. Ota valmiit kasvispizzat uunista ja ripottele pizzojen päälle oliiviöljyä ja oreganoa ennen tarjoilua.

Durumjauho pizzapohja

1. Mittaa hiiva, vesi, hunaja, suola ja oliiviöljy taikinakulhoon ja sekoita kunnes hiiva on liuennut.
2. Lisää jauhoja vähän kerrallaan ja vaivaa taikina tasaiseksi. Anna pizzataikina kohota peitettynä noin 2 tuntia.

Katso myös nämä