Kasvispata gremolatan kera

Kasvispata gremolatan kera

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(2)

Maukas kasvispata gremolatan kera tuo mukavaa vaihtelua arkeen. Hyödynnä sesonkien tuoreet ja herkulliset kasvikset kasvispadassa. Kokeile reseptiä!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

Gremolata

  • 1 sitruunan raastettu kuori
  • 1 dl persiljaa hienonnettuna
  • 2 valkosipulinkynttä hienonnettuna

Tee näin:

Tee näin:

Aloita valmistamaan kasvispata käsittelemällä kasvikset. Huuhtele fenkolit ja leikkaa ne neljäksi lohkoksi. Kuori ja lohko sipulit. Kuumenna voi paistokasarissa ja paista kasviksia sekoitellen jonkin aikaa. Lisää kasariin tomaatit liemineen ja crème fraiche. Mausta kasvispata murentamalla mukaan liemikuutio ja lisäämällä suolaa sekä pippuria. Anna kasvispadan kiehua miedolla lämmöllä kannen alla 10-15 minuuttia. Tarkista maku. Sekoita gremolatan ainekset ja ripottele seos ruoan pinnalle. Tarjoa kasvispata esimerkiksi sahramilla maustetun riisin kanssa.

Lisää herkullisia ideoita