Karibialainen kalapata

Karibialainen kalapata

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(1)

Tämä karibialaisia makuja ja raaka-aineita sisältävä kalapata on sopivan tulinen - ja valmistuu tietenkin hetkessä!

Ainekset

Annokset
  • 600 g kalafileetä, esim. kuhaa
  • 5 dl vettä
  • 2 rkl suolaa
  • 400 g bataattia
  • 1 purjo
  • 2 hienonnettua valkosipulinkynttä
  • 1½ tl jauhettua inkivääriä
  • 1 tl jauhettua kuminaa
  • cayennepippuria
  • 2 rkl Arla Meijerivoita Normaalisuolainen meijerivoi
  • 3 dl kalalientä

Tee näin:

Tee näin:

Leikkaa kalat n. 3x3 cm palasiksi. Sekoita vesi ja suola liemeksi. Anna kalapalojen seistä suolaliemessä 15 minuuttia, ja nosta ne sitten pois vedestä. Kuori bataatit. Leikkaa bataatit ja purjo paloiksi. Paista valkosipuli ja mausteet voissa kattilassa. Lisää kalaliemi ja bataatit. Anna kiehua noin 10 minuuttia. Lisää kattilaan purjo ja kala ja anna kiehua vielä 3-5 minuuttia. Tarjoile crème fraichen, limen ja riisin kera.