Karamellisoidut kirsikat ja vaniljakastike

Karamellisoidut kirsikat ja vaniljakastike

Karamellisoidut, kanelilta tuoksuvat kirsikat ovat oiva jälkiruoka.

Tee näin:

  • Poista kivet kirsikoista. Kuumenna voi paistinpannulla. Sekoita keskenään sokeri ja kaneli. Sekoita keskenään kirsikat ja mantelit ja paista niitä voissa pannulla noin 2 minuuttia. Kaavi siemenet vaniljatangosta ja sekoita ne smetanan ja sokerin kanssa. Tarjoile kirsikat lämpimänä vaniljakastikkeen kera.
Valmis!

Ainekset

Kirsikoita
½ l
2 rkl
Muscovadosokeria
2 rkl
Kanelia
1 rkl
Kuorittuja mantelia
1 dl
Vaniljakastike
Vaniljatanko
½
2 dl
Muscovadosokeria
1 rkl
Lisää herkullisia ideoita
Karamelli-persimonit
20 minuuttia
Karamelli-persimonit
(7)