Karamellisoidut kirsikat ja vaniljakastike

Karamellisoidut kirsikat ja vaniljakastike

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(2)

Karamellisoidut, kanelilta tuoksuvat kirsikat ovat oiva jälkiruoka.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

Vaniljakastike

  • ½ vaniljatanko
  • 2 dl Arla Lempi Smetanaa
  • 1 rkl muscovadosokeria

Tee näin:

Tee näin:

Poista kivet kirsikoista. Kuumenna voi paistinpannulla. Sekoita keskenään sokeri ja kaneli. Sekoita keskenään kirsikat ja mantelit ja paista niitä voissa pannulla noin 2 minuuttia. Kaavi siemenet vaniljatangosta ja sekoita ne smetanan ja sokerin kanssa. Tarjoile kirsikat lämpimänä vaniljakastikkeen kera.

Lisää herkullisia ideoita