Kanttarellikastike

Illallinen Pääruoka
(24)
Kommentit
Kanttarellikastike

Herkullinen kanttarellikastike syntyy tuoreista kanttarelleista. Pehmeän maun kastike saa kermasta, suolasta ja pippurista. Tutustu reseptiin!

tallenna resepti
Jaa
Tulosta
https://www.arla.fi/reseptit/kanttarellikastike/

Ainekset

5 dl

Kanttarellikastike

Kantarelleja
1 l
2 rkl
Vehnäjauhoa
2 rkl
Vettä
2 dl
Kuohukermaa
2 dl
Kasvisfondia
1½ rkl
Suola ja pippuria
Portviiniä
haluttaessa 1 rkl

Tee näin:

Kanttarellikastike

  • Puhdista ja pilko sienet.
  • Laita sienet paistinpannulle tai kattilaan ja keitä niistä ylimääräinen neste pois.
  • Lisää voi ja kuullota sieniä 3-4 min. ripottele vehnäjauho sienille ja kääntele.
  • Lisää vesi, kerma ja fondi koko ajan sekoittaen.
  • Mausta suolalla ja pippurilla ja halutessa portviinillä.
  • Tarjoile kastike lisukkeena paistin, grillatun lihan tai broilerin kanssa tai keitettyjen perunoiden kanssa.
Valmis!
Arvioi resepti
1
2
3
4
5

Kommentit

Osaa sisällöstä ei voida näyttää, koska seuraavat evästeet on poistettu käytöstä

  • Toimivuusevästeet
  • Kohdistamisevästeet