Kananmuna-bulgursalaatti

Kananmuna-bulgursalaatti

Kananmuna-bulgursalaatti sopii erinomaisesti vaikkapa ruokaisaksi lounaaksi.
Arvioi (1)

Minun arvosanani

Kananmuna-bulgursalaatti

Kananmuna-bulgursalaatti sopii erinomaisesti vaikkapa ruokaisaksi lounaaksi.

Annoslukumäärä
  • 340 g jokiravunpyrstöjä
  • 2 dl bulguria
  • 2 keitettyä kananmunaa
  • 2 vaaleaa leipäviipaletta
  • 3 rkl Arla Meijerivoita
  • 225 g vihreää parsaa
  • 100 g sokeriherneitä
  • 250 g kirsikkatomaatteja
  • 1 sitruuna
  • 1 l vihersalaattisekoitusta
  • 2 dl Arla Lempi Crème fraîchea
  • mustapippuria
  • oliiviöljyä

Ohjeet

Keitä bulgur pakkauksen ohjeiden mukaan. Anna jäähtyä. Kuori munat. Leikkaa leipien reunat pois. Leikkaa leivät kuutioiksi ja paista ne voissa pannulla. Keitä parsoja suolavedessä noin 2 minuuttia. Lisää joukkoon sokeriherneet viimeiseksi puoleksi minuutiksi. Valuta vesi pois ja huuhtele vihannekset kylmällä vedellä. Leikkaa parsa paloiksi. Puolita tomaatit ja kananmunat. Leikkaa sitruuna lohkoiksi. Aseta salaatti lautasille tai isolle tarjoiluvadille. Ripottele päälle bulgur, parsa, sokeriherneet ja ravunpyrstöt. Nostele päällimmäiseksi krutongit, tomaatit, munanpuolikkaat, sitruunalohkot ja smetana. Ripottele päälle mustapippuria. Halutessasi valuta päälle hieman oliiviöljyä.

Suositellut tuotteet