Kanaa punaviinikermakastikkeessa

Kanaa punaviinikermakastikkeessa

Kanaa punaviinikermakastikkeessa on herkullinen tarjottava niin arkena kuin pyhänä. Soveltuu hyvin esimerkiksi illanistujaisiin ystävien kesken.
Arvioi (2)

Minun arvosanani

Kanaa punaviinikermakastikkeessa

Kanaa punaviinikermakastikkeessa on herkullinen tarjottava niin arkena kuin pyhänä. Soveltuu hyvin esimerkiksi illanistujaisiin ystävien kesken.

Annoslukumäärä
  • 500 g broilerin rintafileetä
  • 3 dl punaviiniä
  • 1 dl vettä
  • 2 kanaliemikuutiota
  • 3 laakerinlehteä
  • 1 tl timjamia
  • ½ tl rouhittua mustapippuria
  • 1 purjo
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 200 g tuoreita herkkusieniä
  • 100 g savukylkeä tai pekonia
  • 2 dl Arla Lempi ruokakermaa 22 %
  • 2- 3 rkl tummakastikesuurustetta

Pinnalle

  • 2 rkl tuoretta timjamia tai persiljaa

Ohjeet

Leikkaa broilerin rintafileet reiluiksi kuutioiksi. Paista ne kullanruskeiksi voissa pannulla. Siirrä lihat kattilaan. Mittaa päälle viini ja vesi. Kuumenna kiehuvaksi ja lisää liemikuutiot sekä mausteet. Anna kiehua hiljalleen kannen alla. Pese ja viipaloi purjon vaalea osa. Hienonna valkosipulinkynnet. Puhdista herkkusienet ja leikkaa lohkoiksi. Suikaloi savukylki tai pekoni ja kuumenna pannulla. Lisää pannulle purjo, valkosipuli ja sienet. Paista sekoitellen muutama minuutti. Lisää ainekset ja kerma kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi ja lisää suuruste samalla sekoittaen. Anna kiehua hiljakseen muutama minuutti. Lisää pinnalle tuoretta timjamia tai persiljaa. Tarjoa keitettyjen perunoiden tai riisin sekä salaatin kanssa.

Suositellut tuotteet