Kalkkunakastike

Kalkkunakastike

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(1)

30 minuuttia

Oikea herkullisen kermainen kalkkunakastike valmistuu vaahdotetusta kermasta ja kalkkunan paistinliemestä. Kokeile helppoa kalkkunakastikereseptiä!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}

Ainekset

Lisää herkullisia ideoita

Tee näin:

Tee näin:

Aloita valmistamaan kalkkunakastike ottamalla talteen kalkkunan paistota syntynyt paistinliemi ja kalkkunan selkäranka, jos olet paistanut kokonaisen kalkkunan. Laita kattilaan kanaliemi, kalkkunan selkäranka, laakerinlehti, valkosipuli ja timjami. Keitä noin 15 minuuttia. Sekoita kastikkeen joukkoon kerma sekä kalkkunan paistinliemi. Sekoita keskenään voi ja jauhot. Vatkaa seos kastikkeeseen. Anna kastikkeen kiehua hiljalleen noin 10 minuuttia. Siivilöi kastike ja lisää joukkoon sitruunamehu ja soijakastike.

Katso myös nämä