Kalapata parsalla

Kalapata parsalla

Arvioi

(1)

Yksinkertainen, lämmin kalapata vihreillä kevään mauilla.

Ainekset

Annokset
  • 600 g turskafileetä
  • 1 tl suolaa
  • 250 g vihreää parsaa
  • 4 kevätsipulia
  • 2 dl Arla Lempi Crème fraîchea Creme Fraiche 28 % laktoositon
  • 1 rkl väkevää kalafondia
  • 1 dl valkoviiniä
  • 1 tl rakuunaa

Tee näin:

Tee näin:

Leikkaa kala paloiksi ja suolaa se. Katkaise parsan kannat. Leikkaa parsa ja sipuli paloiksi. Kiehauta crème fraîche, kalafondi, viini ja rakuuna kattilassa. Lisää kala. Hauduta miedolla lämmöllä 3-4 minuuttia. Lisää parsa ja sipuli, kun keittoaikaa on 1 minuutti jäljellä. Tarjoiluehdotus: Tarjoile keitettyjen perunoiden kera.

Vinkki

Turskafileet voidaan korvata kuhalla.