Kalapata parsalla

Kalapata parsalla

Yksinkertainen, lämmin kalapata parsalla tuo kevään maun pöytään. Kokeile helppoa reseptiä!

Tee näin:

  • Leikkaa kala paloiksi ja suolaa se. Katkaise parsan kannat. Leikkaa parsa ja sipuli paloiksi. Kiehauta crème fraîche, kalafondi, viini ja rakuuna kattilassa. Lisää kala. Hauduta miedolla lämmöllä 3-4 minuuttia. Lisää parsa ja sipuli, kun keittoaikaa on 1 minuutti jäljellä. Tarjoile valmis kalapata parsalla keitettyjen perunoiden kera.
Valmis!
Vinkki

Turskafileet voidaan korvata kuhalla.

Ainekset

Turskafileetä
600 g
Suolaa
1 tl
Vihreää parsaa
250 g
Kevätsipuleita
4
2 dl
Väkevää kalafondia
1 rkl
Valkoviiniä
1 dl
Rakuunaa
1 tl
Lisää herkullisia ideoita