Kokeile vaikka!

5 parasta grilliruoan lisäkettä

Grillikausi alkaa olla puolivälissä ja kaikki omat grilliruoan luottolisäkkeet on todennäköisesti lähes joka kodissa kokattu jo moneen kertaan. Jotta grillaus säilyy kiinnostavana, kokosimme resepteistämme viisi kiinnostavinta lisäkettä loppukesän grillibileisiin.

1. Kypsistä vihreistä linsseistä ja avokadosta valmistettu trendikäs linssi-avokadosalaatti on nopea ja ruokaisa lisäke esimerkiksi grillatulle kalalle tai äyriäisille.

2. Sitruunainen nuudelisalaatti sopii hyvin lautaselle ribsien tai grillatun broilerin kanssa. Vinkki: käytä lihan marinadissa aasialaisia makuja, esimerkiksi inkivääriä ja tuoretta chiliä, ja saat nuudelisalaatille erinomaisen makuparin!

3.  Mausteista makkaraa ja täytettyjä jalapenoja ja kylmää olutta. Ei varmastikaan tarvitse enempää perustella?

4. Jogurttikastike käy erinomaisesti niin kasviksille, lihalle kuin kalallekin. Tsatsikin raikas, päivitetty versio syntyy rapeista ja kirpeistä retiiseistä.

5. Mustiksi ja makeiksi grillatut purjot näyttävät upeilta ja maistuvat herkullisilta. Niiden kanssa tarjottava mausteinen grillivoi sopii hyvin myös lihan päälle sulamaan. Katso myös muut maustevoi-vinkkimme!

Valitse alta suosikkisi!