Juustokakkumuffinit

Juustokakkumuffinit

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(1)

40 minuuttia

Raikkaat juustokakkumuffinit saavat makunsa persikka-passionrahkasta ja valmistuvat näppärästi vain 6 raaka-aineesta. Kokeile herkullista reseptiä!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

Kuorrute

Tee näin:

Tee näin:

1. Aloita valmistamaan juustokakkumuffinit kuumentamalla uuni 175°C asteeseen. Asettele paperivuoat muffinipellin syvennyksiin.
2. Valmista juustokakkumuffinien taikina. Sekoita keskenään kaikki kuivat aineet. Sekoita toisessa kulhossa kananmunat, sulatettu voi ja rahka. Lisää kuivat aineet taikinaan siivilän läpi.
3. Jaa taikina paperivuokiin täyttäen ne 3/4 korkeudelle. Tasoita taikinan pinta ja levitä persikka-passionrahkaa taikinan päälle. Paista juustokakkumuffinit uunin keskitasolla noin 23 minuuttia, kunnes testitikkuun jää vielä meheviä murusia. Älä paista liian kauaa, jotta juustokakkumuffinit eivät kuivahda.
4. Ota juustokakkumuffinit uunista ja anna niiden jäähtyä ennen tarjoilua.

Lisää herkullisia ideoita