Juustoinen katkarapusalaatti

Juustoinen katkarapusalaatti

15 minuuttia
Juustoinen katkarapusalaatti on raikas ja kevyt ruoka vaikkapa lounaaksi. Arlan ohjeella katkarapusalaatti onnistuu varmasti!

Tee näin:

  • Aloita valmistamaan katkarapusalaatti leikkaamalla juusto ja pestyt omenat samankokoisiksi kuutioiksi.
  • Huuhdo purjo ja leikkaa se ohuiksi viipaleiksi.
  • Sulata ja valuta katkaravut.
  • Kokoa katkarapusalaatti yhdistämällä ainekset kulhossa. Jätä hieman juustoa sivuun koristelua varten.
  • Sekoita kastike ja viimeistele katkarapusalaatti sillä. Tarkista vielä maku.
  • Kaada katkarapusalaatti tarjoiluastialle ja koristele lopuksi muutamalla kuutiolla juustoa.
  • Tarjoa katkarapusalaatti tuoreen patongin kanssa.
Valmis!

Ainekset

200 g
Makeaa omenoita
2
Pieni purjo
1
Katkarapuja
250 g
Kastike
200 g
Sitruunamehua
2 rkl
Currya
1 rkl
Sokeria tai hunajaa
1 tl
Suolaa
ripausta
Mustapippurirouhetta
½ tl
Persiljaa hienonnettuna
½ dl
Lisää herkullisia ideoita
Katkarapusalaatti
15 minuuttia
Katkarapusalaatti
(7)