Juustofrittata ravunpyrstöillä

Juustofrittata ravunpyrstöillä

Frittata on italialainen herkku niin arkeen kuin juhlaan.
Arvioi (0)

Minun arvosanani

Juustofrittata ravunpyrstöillä

Frittata on italialainen herkku niin arkeen kuin juhlaan.

Annoslukumäärä

Vinegretti

  • ½ dl rypsiöljyä
  • 1 rkl sitruunamehua
  • suolaa
  • valkopippuria
  • 150 g ravunpyrstöjä
  • n. 80 g tuoretta pinaattia

Koristeluun

  • sormisuolaa
  • valkopippuria
  • 1 ruukku tuoretta tilliä

Ohjeet

Vatkaa munat ja kerma kevyesti ja lisää juustoraaste. Mausta suolalla ja pippurilla. Paista frittataa voissa korkealla lämmöllä noin minuutin ajan. Sammuta levy ja sekoita varovaisesti frittataa, jonka tulee olla koostumukseltaan sakeaa. Sekoita öljy ja sitruunan mehu keskenään. Mausta suolalla ja pippurilla. Sekoita ravunpyrstöt ja pinaatti vinegrettiin. Lusikoi pinaatti- ja rapuvinegretti kevyesti frittatan päälle. Ripottele päälle hieman suolahiutaleita ja valkopippuria myllystä. Koristele tillillä.

Suositellut tuotteet