Juustofrittata ravunpyrstöillä

Juustofrittata ravunpyrstöillä

Frittata on italialainen herkku niin arkeen kuin juhlaan.

Tee näin:

Juustofrittata ravunpyrstöillä
  • Vatkaa munat ja kerma kevyesti ja lisää juustoraaste. Mausta suolalla ja pippurilla.
  • Paista frittataa voissa korkealla lämmöllä noin minuutin ajan. Sammuta levy ja sekoita varovaisesti frittataa, jonka tulee olla koostumukseltaan sakeaa.
  • Valmis vinegretti. Sekoita öljy ja sitruunan mehu keskenään. Mausta suolalla ja pippurilla. Sekoita ravunpyrstöt ja pinaatti vinegrettiin.
  • Lusikoi pinaatti- ja rapuvinegretti kevyesti frittatan päälle.
  • Ripottele päälle hieman suolahiutaleita ja valkopippuria myllystä. Koristele juustofrittata tillillä.
Valmis!

Ainekset

Vinegretti
Rypsiöljyä
½ dl
Sitruunamehua
1 rkl
Suolaa
Valkopippuria
Ravunpyrstöjä
150 g
Tuoretta pinaattia
n. 80 g
Koristeluun
Sormisuolaa
Valkopippuria
Ruukku tuoretta tilliä
1
Lisää herkullisia ideoita
Panzanella
45 minuuttia
Panzanella
(1)
Shakshuka
30 minuuttia
Shakshuka
(5)