Jauhelihapizza

Jauhelihapizza

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(9)

30 minuuttia

Jauhelihapizza on koko klasiikko ja perheen suosikki. Jauhelihapizza maistuu erityisen hyvältä perjantai-iltana leffan ääressä. Kokeile reseptiä!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

Jauhelihakastike

  • 200 g jauhelihaa
  • ½ keltasipuli
  • ½ porkkana
  • 1 murskattu valkosipulinkynsi
  • 2 rkl Arla Ingmariinia
  • ½ dl vettä
  • ½ prk tomaattimurskaa à 400 g
  • 1 tl kuivattua oreganoa
  • 1 tl suolaa
  • 1 maustemitallinen mustapippuria

Lisää herkullisia ideoita

Tee näin:

Tee näin:

Aloita valmistamaan jauhelihapizza valmistamalla jauhelihakastike. Kuori ja paloittele sipuli. Kuori ja raasta porkkana. Kuullota sipuli ja valkosipuli voissa pannulla. Lisää jauheliha pannulle ja paista sekoittaen kunnes jauheliha murenee. Lisää porkkana, vesi, tomaattimurska ja mausteet. Sekoita ja anna hautua noin 15 min.

Laita uuni lämpenemään 200°C asteeseen. Laita pizzapohja leivinpaperiarkin päälle uunipellille. Levitä jauhelihakastike pizzapohjan päälle. Murenna juusto ja ripottele juusto, oliivit, savupaprikajauhe ja juustokumina pizzan päälle. Paista jauhelihapizza uunin keskitasolla noin 20 min. Ota valmis jauhelihapizza uunista. Lisää jauhelihapizzan päälle vielä baby-pinaattia ennen tarjoilua.

Katso myös nämä