Jauhelihapizza

Jauhelihapizza

Jauhelihapizza on koko perheen suosikki. Maistuu erityisen hyvältä perjantai-iltana leffan ääressä!
Arvioi (4)

Minun arvosanani

Jauhelihapizza

Jauhelihapizza on koko perheen suosikki. Maistuu erityisen hyvältä perjantai-iltana leffan ääressä!

Annoslukumäärä

Pizzapohja

  • 25 g hiivaa
  • 2½ dl vettä
  • 1 tl suolaa
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 7 dl vehnäjauhoja

Täyte

  • 1 dl tomaattipyreetä
  • 400 g jauhelihaa
  • 1 sipuli
  • 2 tl oreganoa
  • 1 tl suolaa
  • mustapippuria
  • 2 dl Arla Edam -juustoa raasteena

Ohjeet

Liota hiiva kädenlämpöiseen veteen. Lisää suola, öljy ja jauhot ja vaivaa taikinaksi. Jaa taikina 4 osaan. Kohota taikinapalat leivinlaudalla kaksinkertaisiksi leivinliinalla peitettynä. Kaulitse taikinasta iso pizzapohja ja siirrä se leivinpaperilla vuoratulla uunipellille. Täyte: Silppua sipuli. Ruskista hienonnettu sipuli ja jauheliha paistinpannulla. Mausta oreganolla, suolalla ja pippurilla. Levitä pizzapohjan päälle tomaattipyre, ripottele päälle jauheliha. Ripottele lopuksi päälle juustoraaste. Paista pizzaa noin 15 minuuttia 225-asteisen uunin alaosassa.