Gourmet-pizza

Gourmet-pizza

Gourmetpizzassa maistuvat lampaan jauheliha, vuohenjuusto, oliivit ja rucola. Pizzan päälle lisättävä Crème fraiche pehmentää makuja. Kokeile jo tänään!

Tee näin:

  • Murenna hiiva kulhoon. Lisää vesi, öljy, suola ja suurin osa jauhoista. Vaivaa taikinaksi. Kohota taikinaa liinalla peitettynä noin 30 minuuttia. Laita uuni kuumenemaan 250-asteiseksi. Ruskista jauheliha ja mausta suolalla ja pippurilla. Kaulitse taikinasta 2 suurta tai 4 pientä pizzapohjaa. Laita pohjat uunipellille ja levitä päälle tomattikastiketta. Kuori ja viipaloi sipuli. Annostele jauheliha, sipuli ja oliivit pizzapohjille. Paista 10-15 minuuttia. Mausta crème fraiche vuohenjuustolla, hunajalla ja rosmariinilla. Viimeistele paistetut pizzat crème fraichella ja rucolalla.
Valmis!

Ainekset

Pohja
Hiivaa
25 g
Kädenlämpöistä vettä
2½ dl
Rypsiöljyä
2 rkl
Suolaa
½ tl
Spelttijauhoja
6½ dl
Täyte
Lampaan jauhelihaa
300 g
Suolaa
Mustapippuria
Tomaattikastiketta
4 dl
Punasipuli
1
Mustia oliiveja
24
200 g
Vuohenjuustoa
50 g
Hunajaa
1 rkl
Rosmariinia
Rucola