Gourmet-pizza

Gourmet-pizza

Arvioi

(5)

Gourmetpizzassa maistuvat lampaan jauheliha, vuohenjuusto, oliivit ja rucola. Pizzan päälle lisättävä Crème fraiche pehmentää makuja. Kokeile jo tänään!

Ainekset

Annokset

Pohja

  • 25 g hiivaa
  • 2½ dl kädenlämpöistä vettä
  • 2 rkl rypsiöljyä
  • ½ tl suolaa
  • 6½ dl spelttijauhoja

Täyte

  • 300 g lampaan jauhelihaa
  • suolaa
  • mustapippuria
  • 4 dl tomaattikastiketta
  • 1 punasipuli
  • 24 kpl mustia oliiveja
  • 200 g Arla Lempi Crème fraîchea Creme Fraiche 28 % laktoositon
  • 50 g vuohenjuustoa
  • 1 rkl hunajaa
  • rosmariinia
  • rucolaa

Tee näin:

Tee näin:

Murenna hiiva kulhoon. Lisää vesi, öljy, suola ja suurin osa jauhoista. Vaivaa taikinaksi. Kohota taikinaa liinalla peitettynä noin 30 minuuttia. Laita uuni kuumenemaan 250-asteiseksi. Ruskista jauheliha ja mausta suolalla ja pippurilla. Kaulitse taikinasta 2 suurta tai 4 pientä pizzapohjaa. Laita pohjat uunipellille ja levitä päälle tomattikastiketta. Kuori ja viipaloi sipuli. Annostele jauheliha, sipuli ja oliivit pizzapohjille. Paista 10-15 minuuttia. Mausta crème fraiche vuohenjuustolla, hunajalla ja rosmariinilla. Viimeistele paistetut pizzat crème fraichella ja rucolalla.