Itsenäisyyspäivän kakku
&format=jpg)
Helppo itsenäisyyspäivän kakku saa inspiraationsa lumilyhdystä ja makunsa raikkaasta vaniljarahkasta. Kokeile herkullista reseptiä!

Ainekset
Täyte
400 g | |
Kuohukermaa | 4 dl |
Valkosuklaa | 150 g |
Lakkahilloa | 1½ dl |
Liivatelehteä | 4 |
Koristeet
Kookoshiutaletta | 1 dl |
---|---|
Sinistä elintarvikevärejä | |
Valkosuklaa-kookos tryffeleitä |
Tee näin:
Valmista valkosuklaa-kookostryffelit itse näillä ohjeilla: Sulata 200g valkosuklaata. Sekoita joukkoon 1dl kookoshiutaleita, 4rkl kuohukermaa ja 3 rkl sulatettua voita. Laita seos jäähtymään jääkaappiin, kunnes massa on tarpeeksi kiinteää tryffelien pyörittelyyn. Mittaa uuteen kulhoon 1dl kookoshiutaleita ja sekoita joukkoon sininen elintarvikeväri. Laita toiseen kulhoon 1dl värjäämättömiä kookoshiutaleita. Pyörittele jähmettyneestä massasta palloja. Pyörittele tryffelipallot lopuksi erivärisisissä kookoshiutaleissa ja käytä kakun koristeluun.
Osaa sisällöstä ei voida näyttää, koska seuraavat evästeet on poistettu käytöstä
Kommentit