Hummus juustolla

20 minuuttia Lisuke
(4)
Kommentit
Hummus juustolla

Hummus valmistetaan kikherneistä, mutta siitä saa useita variaatioita maustamalla. Tässä reseptissä hummus saa happamuutta ja suolaista makua juustosta.

tallenna resepti
Jaa
Tulosta
https://www.arla.fi/reseptit/hummus-juustolla/

Ainekset

4 annosta
Kikherneitä (valutettuna n. 230g)
1 prk
Apetina® Original pala
150 g
Vettä
½ dl
Oliiviöljyä
½ dl
Valkosipulinkynsi
1
Sitruunamehu
1
Suolaa ja mustapippuria

Hummuksen päälle

Karkeasti pilkottuja saksanpähkinöitä
Seesaminsiemenet
Tuoretta oregano
Oliiviöljyä

Tee näin:

  • Aloita hummus käsittelemällä ensiksi kikherneet. Kaada kikherneet lävikköön tai siivilään ja huuhtele kunnolla.
  • Mittaa kaikki ainekset tehosekoittimeen ja sekoita tahnaksi.
  • Saadaksesi tasaisemman hummuksen lisää oliiviöljyä.
  • Testaa maku ja mausta hummus suolalla ja pippurilla.
  • Valuta hieman öliiviölyä valmiin hummuksen päälle.
  • Koristele hummus lopuksi hienonnetuilla saksanpähkinöillä, seesaminsiemenillä ja tuoreella oreganolla.
Valmis!
Arvioi resepti
1
2
3
4
5

Kommentit

Osaa sisällöstä ei voida näyttää, koska seuraavat evästeet on poistettu käytöstä

  • Toimivuusevästeet
  • Kohdistamisevästeet