Hummerikeitto

Hummerikeitto

Ylellinen hummeri antaa tälle keitolle makua ja väriä.
Arvioi (0)

Minun arvosanani

Hummerikeitto

Ylellinen hummeri antaa tälle keitolle makua ja väriä.

Annoslukumäärä
  • 1 iso pakastehummeri tai 2 pientä
  • 25 g Arla Meijerivoita
  • 1 valkosipulinkynsi murskattuna
  • 2 rkl tomaattipyreetä
  • 1 tl salviaa
  • 3 rkl vehnäjauhoja
  • 8 dl kalalientä
  • 1 dl kuivaa valkoviiniä
  • 200 g Arla Lempi Crème fraîchea
  • ¼ tl cayennepippuria
  • 2 rkl konjakkia
  • muutama tuoreen salvian lehteä

Ohjeet

Sulata ja perkaa hummerit. Kuumenna voi kattilassa ja paista kuoria hetki. Lisää valkosipuli, tomaattipyree, salvia ja jauhot. Kaada samalla sekoittaen kalaliemi ja viini. Anna kuorten kiehua noin 15 minuuttia. Siivilöi liemi ja sekoita liemeen puolet crème fraîchesta. Mausta keitto cayennepippurilla ja konjakilla. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa. Lisää paloiteltu hummerinliha. Tarjoa keitto salvialla maustetun crème fraîchen sekä leivän kanssa.

Suositellut tuotteet