Turskafilettä
|
600 g |
---|---|
Vettä
|
5 dl |
(noin 25 g ) suolaa
|
5 tl |
Kuorittuja ravunpyrstöjä
|
100 g |
---|---|
Rypsiöljyä
|
15 g |
Sitruunan mehua
|
10 g |
Suolaa, mustapippuria, tilliä
|
Naattiporkkanaa
|
350 g |
---|---|
Öljyä, suolaa
|
Kuorittua porkkanaa
|
200 g |
---|---|
30 g | |
Suolaa
|
3 maustemitallista |
Sitruunan mehua, xantanaa
|
Porkkanaa
|
50 g |
---|---|
Sokeria
|
25 g |
Väkiviinaetikkaa
|
25 g |
Vettä (25g)
|
¼ dl |
Tähtianista, rakuunaa
|
150 g | |
150 g | |
Kalalientä
|
150 g |
Sitruunan mehua
|
25 g |
Maustemittaa xantana
|
½ |
Suolaa
|
1 tl |
Vesikrassia
|
|
---|---|
Hyvää rypsiöljyä
|