Hiillostettua turskaa, katkarapua ja porkkanaa
•
Itämeren turska sai innoituksen lontoolaisen Tom Aikensin ravintolasta. Kaveriksi kypsyivät katkaravut ja makeat naattiporkkanat.
Tee näin:
TURSKAN VALMISTAMINEN
KATKARAVUT
PORKKANA
PORKKANAPYRE
PIKKELÖITY PORKKANA
KASTIKE
Ainekset
Turska
Turskafileetä
|
600 g |
---|---|
Vettä
|
5 dl |
(noin 25 g ) suolaa
|
5 tl |
Katkaravut
Kuorittuja ravunpyrstöjä
|
100 g |
---|---|
Rypsiöljy
|
15 g |
Sitruunamehua
|
10 g |
Suolaa, mustapippuria, tilliä
|
Porkkana
Porkkanoita
|
350 g |
---|---|
Öljyä, suolaa
|
Porkkanapyre
Kuorittua porkkanoita
|
200 g |
---|---|
30 g | |
Suolaa
|
3 tl |
Sitruunamehua, xantanaa
|
Pikkelöity porkkana
Porkkanoita
|
50 g |
---|---|
Sokeria
|
25 g |
Väkiviinaetikka
|
25 g |
Vettä (25g)
|
¼ dl |
Tähtianista, rakuunaa
|
Kastike
150 g | |
150 g | |
Kalaliemi
|
150 g |
Sitruunamehua
|
25 g |
Maustemittaa xantana
|
½ |
Suolaa
|
1 tl |
Lisäksi
Vesikrassia
|
|
---|---|
Hyvää rypsiöljy
|