Helppo pannacotta

Helppo pannacotta

Pannacotta on maukas italialainen jälkiruoka, joka tämän ohjeen avulla syntyy helposti vain neljällä raaka-aineella. Kokeile reseptiä!

Tee näin:

  • Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä noin 5 minuuttia.
  • Kuumenna kerma ja sokeri kattilassa. Ota kattila pois liedeltä.
  • Lisää puristetut liivatelehdet lämpimään kermaan ja sekoita kunnes liivate on kokonaan sulanut. Lisää crème fraiche.
  • Kaada seos kasteltuihin annosvuokiin ja hyydytä jääkaapissa vähintään 3 tuntia.
  • Tarjoile valmiit pannacottat esimerkiksi tuoreiden marjojen ja hedelmien kanssa.
Valmis!

Ainekset

3 dl
Liivatelehteä
2
Ruokosokeria
½ dl
100 g
Tuoreita marjat ja hedelmiä
Lisää herkullisia ideoita