Espressopannacotta

Espressopannacotta

Pannacotta on perinteinen italialainen jäkiruoka, joka tässä reseptissä saa seurakseen ripauksen kahvin makua.
Arvioi (1)

Minun arvosanani

Espressopannacotta

Pannacotta on perinteinen italialainen jäkiruoka, joka tässä reseptissä saa seurakseen ripauksen kahvin makua.

Annoslukumäärä
  • 2 liivatelehteä
  • 5 dl Arla kuohukermaa
  • 2 rkl espresso- tai tummaa pikakahvijauhetta
  • ¾ dl sokeria
  • 1 tl vaniljasokeria
  • halutessasi 2 tl konjakkia

Ohjeet

Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä 5 minuuttia. Vatkaa kattilassa kerma, pikakahvijauhe ja sokeri. Anna seoksen kiehahtaa ja nosta kattila levyltä. Purista liivatelehdistä vesi ja liuota ne kuumaan kermakahviin. Mausta seos vaniljasokerilla ja mahdollisesti konjakilla. Kaada seos vedellä huuhdottuihin espressokuppeihin tai -laseihin. Peitä kelmulla. Anna hyytyä jääkaapissa vähintään 5 tuntia tai seuraavaan päivään.

Vinkit

Vinkki! Vaihda kahvi puoleen desilitraan tummaa kaakaota tai kahteen ruokalusikalliseen amarettolikööriä, vähennä silloin sokeria.

Suositellut tuotteet