Hedelmäjälkiruoka annosmaljoissa

Hedelmäjälkiruoka annosmaljoissa

Hedelmäjälkiruoassa on kerroksittain makeaa vaniljarahkaa, kiiviä, mustikoita ja makeita kaurakeksin muruja annosmaljoissa. Taivaallisen hyvää - kokeile!
https://www.arla.fi/reseptit/hedelmajalkiruoka-annosmaljoissa/

Tee näin:

Hedelmäjälkiruoka annosmaljoissa
  • Aloita hedelmäjälkiruoka vatkaamalla ensin kerma ja rahka sekaisin.
  • Murenna kaurakeksit.
  • Kuori kiivit ja leikkaa hedelmäliha lohkoiksi.
  • Lusikoi kerma-rahkaseosta, kiivilohkoja, mustikoita ja kauramuruja korkeaan lasiin.
  • Viimeistele hedelmäjälkiruoka lusikallisella kerma-rahkaseosta ja ripottele päälle muutama mustikka. Tarjoile hedelmäjälkiruoka heti!
Valmis!

Ainekset

Hedelmäjälkiruoka annosmaljoissa
2½ dl
250 g
Kaurakeksejä
100 g
Kiiviä
5
Tuoreita mustikoita
250 g
Lisää herkullisia ideoita