Hedelmäinen juustosalaatti

Hedelmäinen juustosalaatti

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(1)

Raikas hedelmäinen juustosalaatti sopii hyvin lämpimiin kesäpäiviin. Herkullinen salaatti koostuu avokadosta, kiivistä, fetakuutioista ja pinjansiemenistä.

Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

  • 2 ruukkua salaattia esim. tammenlehti- ja jääsalaattia
  • 4 kiiviä
  • 2 avokadoa
  • ½ kpl sitruunoita puristettuna mehuksi
  • 100 g Arla Apetina Fetakuutioita
  • ½ dl pinjansiemeniä

Kastike

  • 1 rkl valkoviinietikkaa
  • 3 rkl oliiviöljyä
  • mustapippuria myllystä
  • ½ tl suolaa

Tee näin:

Tee näin:

Huuhdo ja linkoa tai valuta salaatit. Kuori, halkaise ja viipaloi kiivit. Halkaise avokadot, poista siemenet, irrota ja kuutioi hedelmäliha. Kaada sitruunamehua avokadokuutioiden päälle, etteivät ne tummu. Valuta fetakuutiot ja paahda pinjansiemenet kuivalla pannulla. Kokoa salaatti laakealle vadille. Sekoita kastike ja kaada salaatille juuri ennen tarjoilua.