Haudutettu punakaali

Haudutettu punakaali

Haudutettu punakaali on todellinen jouluklassikko, mutta maistuu hyvin ympäri vuoden. Tässä salaatissa on omenaa ja neilikkaa ja sen voi tarjoilla lämpimänä tai kylmänä.
Arvioi (5)

Minun arvosanani

Haudutettu punakaali

Haudutettu punakaali on todellinen jouluklassikko, mutta maistuu hyvin ympäri vuoden. Tässä salaatissa on omenaa ja neilikkaa ja sen voi tarjoilla lämpimänä tai kylmänä.

Annoslukumäärä
  • 1 kg punakaalia
  • 1 sipuli
  • 2 hapanta omenaa
  • 2 rkl Arla Meijerivoita
  • 5 jauhettua mausteneilikkaa
  • 3 kpl maustepippureita
  • 1 tl suolaa
  • 1 rkl etikkaa
  • 2 rkl viinimarjahyytelöä

Ohjeet

Leikkaa kaali lohkoiksi ja leikkaa kanta pois. Revi kaali. Kuori sipuli ja poista omenista kota. Leikkaa ne sitten ohuiksi lohkoiksi. Paista kaali ja sipuli erissä voissa padassa tai isossa paistinpannussa. Lisää omena ja muut ainekset. Kiehauta ja keitä miedolla lämmöllä 40-45 minuuttia. Sekoita silloin tällöin.

Vinkit

Viinimarjahyytelön voi korvata 2 ruokalusikallisella hunajaa.

Suositellut tuotteet