Haudutettu punakaali

Haudutettu punakaali

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(6)

Haudutettu punakaali on oikea jouluklassikko, mutta maistuu hyvin ympäri vuoden. Tämä haudutettu punakaali saa herkullista makua omenasta ja neilikasta.

Ainekset

Annokset
  • 1 kg punakaalia
  • 1 sipuli
  • 2 hapanta omenaa
  • 2 rkl Arla Meijerivoita Normaalisuolainen meijerivoi
  • 5 jauhettua mausteneilikkaa
  • 3 kpl maustepippureita
  • 1 tl suolaa
  • 1 rkl etikkaa
  • 2 rkl viinimarjahyytelöä

Tee näin:

Tee näin:

Leikkaa kaali lohkoiksi ja leikkaa kanta pois. Revi kaali. Kuori sipuli ja poista omenista kota. Leikkaa ne sitten ohuiksi lohkoiksi. Paista kaali ja sipuli erissä voissa padassa tai isossa paistinpannussa. Lisää omena ja muut ainekset. Kiehauta ja keitä miedolla lämmöllä 40-45 minuuttia. Sekoita silloin tällöin.

Vinkki

Viinimarjahyytelön voi korvata 2 ruokalusikallisella hunajaa.